ZKG Investments ApS i Viuf​

ZKG Investments ApS, i Viuf, præsenterer stolt endnu et imponerende projekt, der involverer en totalombygning af et nyt lejemål. Denne gang er fokus rettet mod renoveringen af 2 eksisterende lejligheder på første og anden sal samt ombygningen af en tidligere butik på stueetagen til 5 moderne lejligheder.

Den omfattende totalombygning er et ambitiøst projekt, der sigter mod at transformere det eksisterende bygningskompleks til moderne og attraktive lejemål. ZKG Investments ApS har investeret tid og ressourcer i at skabe lejligheder, der opfylder nutidens krav til både komfort, æstetik og funktionalitet.

Renoveringen af de to eksisterende lejligheder fokuserer på at skabe rum, der er moderne og indbydende. Gennem omhyggelig planlægning og professionel udførelse har ZKG Investments ApS opgraderet vægge, gulve, lofter og installationer for at skabe stilfulde og funktionelle boliger til kommende lejere.

Ombygningen af den tidligere butik på stueetagen er et spændende projekt, der sigter mod at omdanne det tidligere kommercielle rum til moderne boliger. Ved at udnytte den eksisterende struktur og optimere pladsen har ZKG Investments ApS skabt 5 lejligheder med moderne indretning og bekvemmeligheder, der vil appellere til potentielle lejere.

ZKG Investments ApS er stolte af deres indsats for at levere endnu en imponerende totalombygning. Projektet er et udtryk for deres engagement i at forvandle eksisterende bygninger til moderne lejemål, der opfylder nutidens boligbehov. Med omhyggelig planlægning og håndværksmæssig ekspertise har de skabt attraktive boliger, der er klar til at byde kommende lejere velkommen.

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.


Vi ser frem til at hjælpe!

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 72 20 01 61

Skriv til: info@home-deko.dk​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder kontakt via formularen på vores hjemmeside, og vi bestræber os på at besvare henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HomeDeko ApS

Ambolten 39, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 42206458

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 20 01 61

E-mail: info@home-deko.dk​

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket