Processen hos HomeDeko​

Gå i gang med en problemfri transformation af dit rum med vores omfattende renoveringsproces. Fra den første kontakt til den endelige overdragelse guider vi dig gennem hvert trin for at føre dit drømmeprojekt ud i livet.​

Hvordan foregår et forløb hos HomeDeko?​

1. Du kontakter os

​Kom i kontakt med os ved at udfylde en formular, sende en e-mail eller ringe til os. Efter dette vil vi planlægge et møde med en af vores konsulenter for at diskutere dine behov og præferencer til dit projekt.

2. Idéfasen

​Vores konsulent besøger din bolig. Under dette møde udfolder sig en velovervejet diskussion, der udforsker dine præferencer og aspirationer for projektet, mens præcise målinger tages. Efter mødet udarbejdes en 3D-model, der tilbyder en visuel repræsentation af potentialet for realisering af dine forestillede koncepter. Efterfølgende præsenterer vi dig for en omfattende pakke, herunder en projektbeskrivelse og et tilbud.

3: Planlægningsfasen

​Efter modtagelse af det indledende tilbud udvider vi en invitation til dig om at besøge vores showroom, så du personligt kan udforske materialerne, der anvendes i vores løsninger. Når vi har skitseret designet for dit projekt, afslutter vi detaljerne og underskriver en kontrakt for at sikre, at alle er enige og komfortable med de kommende trin.

4: Byggefasen

​Et dedikeret team af dygtige håndværkere vil blive tildelt til at håndtere dit projekt under bygningsfasen. Din primære kontaktperson gennem hele processen vil være byggelederen. De vil levere løbende tilsyn og holde dig opdateret om projektets fremgang. Regelmæssige besøg på byggepladsen af byggelederen sikrer, at arbejdet overholder den aftalte tidsplan, og nødvendige kvalitetssikringskontroller udføres for optimale resultater.

5: Overleveringsfasen

​I det femte og sidste trin udfolder overleveringsfasen sig, hvor både du og byggelederen udfører en omfattende endelig kvalitetskontrol af projektet. Denne omhyggelige proces sikrer, at hver eneste detalje stemmer overens med forventningerne og opfylder de nødvendige standarder.

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.


Vi ser frem til at hjælpe!

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 72 20 01 61

Skriv til: info@home-deko.dk​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder kontakt via formularen på vores hjemmeside, og vi bestræber os på at besvare henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HomeDeko ApS

Ambolten 39, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 42206458

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 20 01 61

E-mail: info@home-deko.dk​

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket