Professionel og erfaren murer

Trænger din bolig til en forvandling?

Murerarbejde er mere end blot mursten og mørtel – det er kunsten at skabe solide og æstetiske konstruktioner, der kan modstå alt slags vind og vejr. Når du tænker på din drømmebolig, ser du for dig smukke facader, veludført fliseværk og et solidt fundament.

Men, hvordan får du det til at ske? Med høj kvalitet, de bedste produkter, unikt design, professionel rådgivning og mange års erfaring er vores murer hos HomeDeko klar til at hjælpe dig.


Vi holder til i Kolding, men vi sender gerne vores murer ud til opgave i blandt andet Vejle, Horsens og omegn. Bor du et helt fjerde sted, skal du naturligvis ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi kører gerne langt for at hjælpe vores kunder.

Murerløsninger, der giver værdi

Vores specialiserede murerløsninger giver ikke blot din bolig et nyt og forfriskende udseende, men også langvarig stabilitet. Ved at kombinere moderne teknikker med traditionelle metoder sikrer vi, at hvert projekt reflekterer både æstetik og holdbarhed. 

Men, hvad skelner vores murer fra andre? Vores tilgang er blandt andet baseret på høj kvalitet. Vi bruger derfor udelukkende de bedste produkter på markedet.

Med professionel rådgivning tager vi os tid til at forstå dine behov og forventninger. Og med mange års erfaring i branchen, kan du være sikker på, at dit projekt er i kyndige hænder.

Kundens bekymringer som "Hvordan sikrer jeg, at resultatet bliver som ønsket?" eller "Er de anvendte materialer miljøvenlige?" minimere vi med vores forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed.

Kontakt din nye murer her

Træd et skridt tættere på din drømmebolig. Vores team er klar til at hjælpe med din mureropgave. Hvis du ønsker det, så udarbejder vi gerne et uforpligtende til og en pris på lige netop din mureropgave.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.


Vi ser frem til at hjælpe!

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 72 20 01 61

Skriv til: info@home-deko.dk​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder kontakt via formularen på vores hjemmeside, og vi bestræber os på at besvare henvendelser inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HomeDeko ApS

Ambolten 39, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 42206458

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 20 01 61

E-mail: info@home-deko.dk​

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket